30.04.2005.  FB.E

Arī Portlandē atkārtojas tas pats vecais, jābrauc tālāk uz Sietlu.
Visa kā mums ir gana – mīlestības, prieka, ēdammaizes un dziras… Motors rūc, un mustangam vējā plīvo karogi…
   Sietla. Esam klāt. Pēc kartes jābrauc līdz pašai ezermalai pa stāvu jo traki stāvu nobraucamo ielu, ka var ne tikai ielas galam pretī esošajā mājā ieskriet, bet mājai cauri izskriet un aiz mājas esošajā ezerā ieskriet. Bailīgi… Toties turpat ir arī mūsu meklējamā adresīte. Un kādā vietā…
   Uz sliekšņa mūs sagaida saimnieki un vareni priecīgs suņukiņš. Viņas vārds esot Čiepiņa. Daira un Juris ir mūsu jaunie saimnieki. Māja ar flīģeli viesistabas vidū, jauka un saules baltuma pielieta.
Ir jau pievakare, un pēc nelielām uzkodām Juris ar puišiem dodas apskatīt pilsētu, es – uz dīvāna aizmigt. Ko nu kuŗjam kārojas….
Pamostos, kad citi atkal kāro iet pie miera. Un man pirms rītdienas seansa Juris iepriecinājumam pasniedz tikko no interneta izdrukātu vēstuli:

Original message

From:
Why Wait? Move to EathLink.
Labdien DRAUGI SEATLE!
Nereti apmeklējam sarīikojumus un koncertus, kur apmēram zinām, ko sagaidīt. Nesen izziņotais sarikojums: Pacelties spārnos , ko organizē Latvijas kristīgais kultūras fonds, pārāk nevilina, tacu Portlandē esam tik maza saujina, ka nolemjam: Jāiet vien būs.

KAS PAR BRINIŠĶĪGU PĀRSTEIGUMU!

Aizgāju skeptisks un atnācu mājās ĻOTI pacilāts!!!
Ilgi nebiju klausījies tik skaistu stāstu, savītu kopā ar piemērotām aizkustinošām dzejām – paša autora lasījumā.
Livars Jankovskis, pazīstams Latvijā kā dzejnieks, arī kā ētikas pasniedzējs un kristīgās baznīcas darbinieks, aizveda klausītājus pasaulē, kurā valda mīlestība – kur dabas skaistums savijas ar Dieva radībām – gan lielām, gan pavisam maziņām. Katrai ir sava vieta šai pasaulē. Vairāk Jums nestāstīšu, taču no sirds ieteicu visiem, kam iespējams, šo skaisto sarīkojumu apmeklēt.
Ar sirsnīgu sveicienu –  Andris Ritmanis
P.s. Ja Jūs šis sarīkojums iepriecina tāpat kā mani, tad, lūdzu, sūtiet ziņu tālāk – uz nākošo latviešu centru, kurp viņi dodas. Diemžēl līdz šim neviens nebija atnesis ziņu mums Portlandē, ka sarīkojums tik skaists...
Žēl to cilvēku, kas nedzirdēja Livaru.

From: Juris Cilnis
Subject: FW : Nepalaidiet garām šo skaisto priekšnesumu!
Sveicināti! Nosūtu Andra Ritmaņa vēstuli – viņš parasti par tādām lietām tik viegli nesajūsminās, tad tas no visādiem viedokļiem būtu jāņem vērā. Ceru, ka šo e- pasta ziņu varēs izplatīt un arī sarīkojumam būs atsaucība. Tas notiek šo svētdien, 1. maijā, pēc dievkalpojuma. Visu labu!
Juris Cilnis.

Kaut kas traks, ātri jāiet gulēt uz to ātrāko…Nē, vēl dušā, lai varu pamosties… Tad eju aizmigt! /LivArs/

Jā, mana vieta mūsu Toyota Camry aizmugurējā sēdeklī ... ar termosiem, ēdamlietām, apsildāmo masāžas sēdekli un citiem nieciņiem. Apģērbi, tehnika ar citām nepieciešamībām bagāžas nodalījumā. Puiši ar kartēm un laiku plāniem, sarakstiem uz maiņām pie stūres, mūsu pārbraucieni nereti bija ļoti gari. Vienreiz pat nācās viesnīcā nakti pavadīt. Amerika ir ļoti liela, ceļi lieliski, vadītāju attieksme baudāma. Mums ne vienu reizi divu mēnešu laikā neradās problēmas, nekādas ...

Nav komentāru: